Onze geschiedenis

Sander Cramer van den Bogaart en Marcel van der Schaaf richtten de onderneming op in 2002 nadat zij al jarenlang actief waren geweest in de financiële sector. Zij kenden elkaar van vorige betrekkingen bij dezelfde financiele instellingen. Hun gedeelde normen en waarden als het gaat om vermogensbeheer en hun wederzijds aanvullende kennis op het gebied van vermogensbeheer en fiscale- en financiële dienstverlening bracht hen ertoe om hun krachten te bundelen in Harmony Vermogensbeheer.

Met Aalsmeer als basis heeft Harmony clienten in heel Nederland. Wij komen graag bij de mensen thuis, maar beschikken ook over een eigen kantoor waar we graag onze cliënten verwelkomen.

Verhaal achter de foto

 
Typ hier je tekst
Sander Cramer van den Bogaart en Marcel van der Schaaf van Harmony Vermogensbeheer

Sander Cramer van den Bogaart

Sander Cramer van den Bogaart (1972) In 1993 carrière begonnen bij ABN AMRO. Daarna werkzaam geweest bij AIB, Instituut voor Beleggingen en Eureffect.

Marcel van der Schaaf

Marcel van der Schaaf (1966) Is getrouwd en heeft twee kinderen, die ook, wellicht niet geheel toevallig, economische studies volgen in Amsterdam en Rotterdam. Hij is zijn werkzame leven begonnen bij EY Accountants (toen nog Moret & Limperg). Sinds 1993 is hij actief in de financiële dienstverlening, eerst bij de Amsterdamse Investeringsbank en later bij het Instituut voor Beleggingen en Eureffect. Naast actief voetballer is hij ook al jarenlang bestuurder van de voetbalvereniging  CSW.