Slim beleggen: dat is onze kracht

U verwacht dat u bij uw financiële keuzes en wensen professioneel wordt ondersteund. Laat u zich bij het beheer van uw financiën begeleiden door Harmony Vermogensbeheer. Wij u staan u bij met helder en eerlijk advies, ook als uw situatie verandert. Dat is de kracht van Harmony Vermogensbeheer. 

Er bestaan de volgende mogelijkheden voor slim beleggen:

Vermogensbeheer

Wij richten ons op een verantwoorde investering van uw kapitaal op de lange termijn. Uw vermogen wordt belegd op basis van een risicoprofiel, variërend van defensief tot offensief. Bij het vaststellen hiervan wordt geavanceerde software gebruikt, maar bovenal ook gezonde verstand. Tijdens een uitgebreid intakegesprek stellen we samen vast welk profiel het beste bij u past.

Wanneer lage kosten voor u belangrijk zijn, is er de mogelijkheid om voor het Vermogensbeheer alleen gebruik te maken van ‘Index Trackers’. Dan krijgt u degelijk vermogensbeheer tegen de laagst mogelijke kosten.

Vermogensadvies

U blijft bij vermogensadvies altijd zélf verantwoordelijk voor de samenstelling van uw portefeuille en voor het doorgeven  van wijzigingen in de portefeuille.